Het lied “Altied nog dao” werd door Sjpringlaevend al een aantal jaren gebracht tijdens optredens en stond in 2018 op hun eerste album “Veur gein goud”.

De afgelopen periode is voor Sjpringlaevend net als voor vele anderen een hele intense en zware tijd geweest. Door de corona-crisis in combinatie met een heftige persoonlijke gebeurtenis bij de vrouwelijke helft van het duo heeft het lied voor Sjpringlaevend een nieuwe emotionele lading gekregen. Het was dus de hoogste tijd om het lied in een vernieuwde versie uit te brengen.

Samen met de Marlstone band bestaande uit Joep Servais op accordeon, Rick Maassen op drums, Dirk Bosman op basgitaar, Sjors Dahmen op akoestische gitaar en Benoit Eggen op piano nam het duo bestaande uit Dwayne Horbag uit Gulpen/Wijlre en Sianne Vissers uit Neer een speciale hernieuwde live-versie van het lied op. Want, het einde van een hele zware tijd lijkt langzaam in zicht te komen. We hebben het samen gedaan en daardoor kunnen we nu gelukkig zeggen: Veer zeen altied nog dao!