Opnieuw zorgt Paul Weelen voor drie singles, ook in 2021. Nog steeds maakt hij muziek om er zelf plezier aan te beleven zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom worden er uiteraard ook weer videos bij gemaakt. We hebben heel wat gebromd, gemopperd, gefoeterd en gescholden het afgelopen jaar. Het is een aangename manier van stoom afblazen, al is het niet altijd even leuk voor de directe omgeving. Zo is ook Leef breuzelsjaos tot stand gekomen. Breuzelsjaos in het Kerkraads betekent zoveel als mopperkont, brompot. Wat van de mopperaar niet meteen een relschopper, een wappie of ander soort fanatiek verzetsmens maakt. Hij/zij moppert, maar is lief.

Paul Weelen heeft voor de countryrock gekozen. Het is het genre dat hem het beste ligt met zijn Canadese achtergrond en zijn Kerkraadse opvoeding. De singer/songwriter begon zijn carrière met Weerwaas in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Met volgende groepen Ramsj en Oes De Ef maakte hij duidelijk dat hij vooral als popmuzikant of zelfs rocker wilde worden gezien.

Op Leef breuzelsjaos hebben Mick Gravée op drums, Rick Maessen op bas en Pieter Vermeulen op pedal steel en gitaren meegespeeld. De productie stond onder leiding van Joep Servais.
Na enkele successen bij L1 in de Limbo top 10 zo’n twaalf jaar geleden met o.a. Zommer in diene kop en Kans te miech vertselle met oes de Ef deed de digitale verandering zo’n inbreuk op de manier van muziek maken dat hij de liedjes zelf uitbracht op zijn website www.paulweelen.nl Dat doet hij inmiddels precies twaalf jaar met elke week een nieuw liedje. Dat betekent dat er meer dan 500 liedjes via de website zijn gepubliceerd, waarvan nog steeds een groot deel te beluisteren is. De website heeft maandelijks tussen de 500 en 600 luisteraars.