Marlstone Music

Opgericht in 1977, ontplooide Marlstone zich al snel tot één van de belangrijkste platenmaatschappijen in zuid Nederland.

Dankzij goed geoutilleerde studio’s, vakkundige technici en de beste studiomuzikanten wist Marlstone een naam te vestigen die garant staat voor succesvolle producties.

Marlstone is tevens hofleverancier van het merendeel van de Limburgse dialectmuziek en heeft een belangrijke stempel op de ontwikkeling van de Limburgstalige muziek gezet.

Meer dan dialect-, feest en vastelaovend.

Buiten het dialect-, feest- en vastelaovesgebeuren heeft Marlstone zorg gedragen voor de promotie en ontwikkeling van de blaas-, volksstümliche muziek en schlagers in Limburg. 


Steeds meer muzikanten, popgroepen maar ook andere muziekgezelschappen vonden en vinden nog steeds de weg naar onze studio’s. Kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid staan voorop. Marlstone, al 47 jaar ervaring in muziek.

Het traject

De totstandkoming van een muziekproductie bestaat uit verscheidene trajecten. Marlstone kan, indien gewenst, in elk van deze trajecten een bijdrage leveren. 

Van het eventueel schrijven en componeren van nieuwe liedjes, arrangeren, opnemen, mixage en masteren tot het verzorgen en begeleiden van hoesontwerp, fabricage, distributie en eventuele promotie.

Meer dan een muziekstudio

Ook voor het realiseren van radiocommercials, gesproken of gezongen op bestaande of nieuwe muziek, gingen veel tevreden klanten u voor.

Zelfs voor video-opnamen kan Marlstone veel voor u betekenen. Of het nu gaat om een videoclip, TV-commercial of een bedrijfpresentatie, Marlstone heeft alle diciplines in huis.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.