De eigenaren van Marlstone Music, Joep Servais en Robert Loozen, zijn overeengekomen dat Nr1 Artiesten en events BV per 1 april een belang van 50% zullen overnemen van Marlstone Music in Ulestraten.

Marlstone Music is, sinds 1977, verantwoordelijk voor een groot deel van de jaarlijks uitgebrachte Limburgse muziekproducties. Vele Limburgse artiesten vonden in het verleden én heden hun weg naar Marlstone Music. De leiding van Marlstone was ooit in handen van Beppie Kraft en Conny Peters, waarna in 2004 Robert Loozen, Jos Huysmans en Joep Servais het stokje over namen.

Nr1 Artiesten uit Eijsden, vooral bekend als boekingskantoor voor artiesten en organisator van evenementen, neemt de aandelen over van Robert Loozen, die om persoonlijke redenen afscheid neemt van Marlstone. Zijn aandeel in de werkzaamheden bij Marlstone Music zullen worden overgedragen aan Nr1 Artiesten. Joep Servais behoudt zijn aandelen en blijft actief in zijn huidige werkzaamheden als muzikaal en operationeel directeur. Marlstone Music blijft vooralsnog gevestigd in Ulestraten en aan de bedrijfsvoering zal weinig veranderen.

Marlstone Music en Nr1 Artiesten zien uit naar deze nieuwe samenwerking. De gezamenlijke kennis, kunde en ervaringen gebundeld staan garant voor een krachtige positie en een mooie toekomst in de Limburgse muziekindustrie. Nr1 Artiesten benadrukt dat Marlstone Music los staat en blijft staan van het artiesten boekingskantoor