De 26-jarige Nena Spronkmans uit het Limburgse dorp Elsloo presenteert haar eerste eigen Limburgse single ‘Ich druim van dich’. ‘Ich druim van dich’ is een gevoelige ballade over het niet willen missen van je dierbare mensen of je grote geliefde. De single is opgenomen bij Marlstone Music en werd eerder al uitgebracht in het Duits door de band Wir Sind Spitze! De Limburgse tekst is geschreven door, de eveneens uit Elsoo afkomstige, Knöppele.

De spontane Nena Spronkmans heeft een grote passie voor zang, theater en dans. Ze zingt al sinds haar elfde, maar toen afgelopen voorjaar de coronacrisis uitbrak en haar werk als eventmanager wat rustiger werd, heeft ze besloten wat meer met zingen te gaan doen.

Sinds juni 2020 plaatste Nena wekelijks, voornamelijk engels talige, covers op haar eigen social media en Youtube kanaal. Haar hart ligt echter bij het Limburgse lied en dat is absoluut te horen op deze eerste single.
Wie denkt dat we nog maar weinig van Nena zullen horen na deze single heeft het mis. Haar tweede single, een vrolijk feestnummer, ligt al op de plank en zal in november verschijnen.