Christel en Quinn die de afgelopen LVK editie nog met “Knoévele ” in de finale stonden en dit jaar het SUPER-LVK wonnen met “Vandaag”, uit de tijd dat ze nog deel uitmaakte van de zangformatie W-Dreej, hebben niet stilgezeten.
Ondanks het stilliggen van de optredens zijn ze toch bezig geweest met het maken van nieuwe muziek. We hebben allemaal weer de zomerkriebels en door alle huidige versoepelingen kunnen we nu weer heerlijk gaan genieten op een terras van het zonnetje, een heerlijk drankje en een lekker hapje. Dat inspireerde Quinn Warmerdam tot het schrijven van deze nieuwe zomersingle. ”

De goed in het gehoor liggende en aanstekelijke reggae van Terrasje pikke , kun je niet meezingen zonder lach op je gezicht. De vrolijke melodie en heerlijke samenzang brengt je in de juiste stemming om te genieten van het lekker weertje en het vrije leven.

Christel van Rijn en Quinn Warmerdam bewijzen wederom met dit lied dat het repertoire breder is dan vastelaovend. Ze staan te popelen om weer te mogen zingen op gezellige partijen, tentfeesten en andere festiviteiten.