Miene kriswunsj

We gaan alweer richting december, het jaar 2022 is weer voorbij gevlogen.
2022 was ’n bijzonder jaar voor de uit Schinveld afkomstige zangeres Marleen Mols.
Ze vierde dat ze twintig jaar op de bühne stond met ’n geslaagd live concert waarbij ze begeleid werd door feestband Ohne gewähr in feestlocatie Het Streeperkruis te Landgraaf .
Ze werd wederom Oma door de komst van haar derde kleindochter Lois en daarnaast vierde zelf ‘n bijzondere verjaardag. Al met al dus een bijzonder jaar dat nog ‘ns extra onderstreept werd met het uitbrengen van haar jubileum CD “Zeit zu feiern”.
Op deze CD staat ook een bedanklied voor de mensen die haar al jarenlang volgen en optredens bezoeken. Eigenlijk bedoeld als ’n éénmalig dank je wel maar gaandeweg het jaar vond Marleen dit nummer eigenlijk te mooi om er maar één keer iets mee te doen.
Marleen is niet alleen bekend vanwege haar zangcarrière maar staat ook bekend om haar maatschappelijke betrokkenheid en het welzijn van mensen die het vaak niet zo breed hebben. Ze besloot dan ook om de muziek nog ’n keer te gebruiken voor ’n kerstgedachte die zij graag eenieder wil meegeven. We leven in ’n jachtige wereld met naast veel welvaart ook behoorlijk wat ellende zoals oorlogen, stijgende onderlinge politieke spanningen en ook veel onzekerheid op het sociaal maatschappelijk gebied.
Dit prachtig kerstnummer met als boodschap de hoop dat kinderen weer in een fijnere wereld mogen opgroeien zal dan ook door velen onderschreven worden en sluit haar jubileum jaar op ’n bijzondere wijze af.