Ondanks het feit dat er het komende jaar zo goed als geen vastelaovend zal zijn, de optredens op een laag pitje staan en geen LVK zal zijn met publiek, hebben Christel van Rijn en Quinn Warmerdam besloten om toch een nieuw “vastelaovesleedje” te maken, te presenteren en mee te doen aan het LVK.

Muziek is immers dé verbindende factor bij uitstek, des te meer in een tijd dat wij niet fysiek gezellig bij elkaar kunnen komen. Middels het nieuwe lied “Knoévele”, hopen Christel en Quinn op een muzikale manier, toch heel dicht bij het “vastelaovespubliek” te komen en te bereiken met een lied wat tekstueel zéér herkenbaar moet zijn voor iedereen, zeker in deze onzekere tijd.
Met de tekst van het lied wordt het gemis en de hunkering naar vastelaovend omschreven wat iedere “vastelaovesgek” zal herkennen maar wordt er ook positief vooruit gekeken naar dát wat écht wel weer gaat komen. Een lied met een beetje weemoed en hoop! De uptempo klanken van deze pop/rock zweept het geheel lekker op met een positieve vibe waardoor je het al snel niet meer uit je hoofd krijgt.